Chrystal Huberts

In 2015 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Boelekade. Het werken in de zorg heeft mij geïnspireerd om nog meer te weten te komen over hoe de zorgsector in elkaar zit. Op die manier wil ik een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de zorg, daarom ben ik momenteel bezig met de master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik hoop mijn diploma in 2018 te mogen ontvangen.

Naast algemeen fysiotherapeut werk ik ook als claudicatiotherapeut. Als claudicatiotherapeut begeleid ik cliënten met etalagebenen door middel van looptraining en oefentherapie. Mijn ambitie is om nog deskundiger te worden op het gebied van chronische aandoeningen, fysiotherapie bij oncologiepatiënten en oedeemfysiotherapie. Ik vind het belangrijk dat de patiënt centraal staat tijdens mijn behandeling en zich daadwerkelijk gehoord en geholpen voelt.

Ik stimuleer en motiveer mensen graag om in beweging te komen, door mijn eigen passie voor bewegen. Drie keer per week ben ik op het hockeyveld te vinden, loop ik hard of skate ik.

 

Specialisaties

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Claudicatiotherapeut
  • Medische Fitness
  • Health Care Management i.o.

 

Contact

chrystal@fysioboelekade.nl

BIG:  89920031704