Jasper Marck, MSc 

In 2011 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf die tijd werk ik bij Fysiotherapeutisch Centrum Boelekade. Sinds 2015 heb ik de master Orthopedisch Manueel Therapie afgerond. Vooral de grootste groep lichamelijke klachten die mensen ervaren, rug- en nekklachten, hoop ik samen op te kunnen lossen. Tevens heb ik een aantal jaar in de medische fitness gewerkt, hierdoor ligt ook mijn interesse en kunde op het gebied van medische revalidatie na een ziekte of aandoening. Met name de interesse in chronische, onvoldoende opgeloste vraagstukken omtrent een blessure of orthopedische klacht hebben ertoe geleid dat ik deze veel in de praktijk behandel. Duidelijkheid scheppen over de status van de klacht en meetbare doelen stellen staan bij mij hoog in het vaandel. Hierdoor weten patiënten concreet waar ze aan toe zijn en welke weg zij kunnen bewandelen om dit doel te bereiken. Dit zijn bijvoorbeeld doelen als pijnvrij bewegen en het weer kunnen sporten of functioneren op het oude niveau.

Mensen kunnen van mij een enthousiaste en frisse manier van kijken op lichamelijke ongemakken en revalidatie verwachten. Aan deze fysio- en manueel therapeutische benadering liggen nieuwe technieken ten grondslag die voortkomen uit de medische wetenschap van deze tijd. Daarmee hoop ik nog veel mensen van dienst te zijn door samen een behandeling positief af te ronden met een optimaal herstel.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik veel te zien in de sportwereld. Korfbal op landelijk niveau doe ik vanaf mijn kinderleeftijd en daarnaast probeer ik veel op de racefiets te zitten. Naast zelf actief te zijn als sporter, train en begeleid ik ook jeugdteams.

SPECIALISATIES

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Orthopedisch Manueel Therapeut
  • Dry Needling
  • Medische fitness
  • Oncorevalidatie
  • Medical Taping Concept

BIG: 19914622304