Tevredenheid & klachten

PATIENTERVARINGSONDERZOEK
Voor Fysio Boelekade is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk en wij toetsen deze kwaliteit dan ook continu. Wij streven er naar om de kwaliteit van zorg voor u te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

Het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg verstuurt vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Qualizorg behandelt uw gegevens volledig anoniem volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Fysio Boelekade, onze medewerkers en uw zorgverzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer zes minuten om de vragenlijst in te vullen.
 
QUALIVIEW
Voor meer informatie over de procedure en het bedrijf dat de enquetes verstuurd en verwerkt klik hier.
 
KLACHT EN/OF SUGGESTIES
Heeft u een klacht over onze organisatie, werkwijze of medewerker(s)? Of, misschien heeft u een suggestie hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten en vul ons klachten- en suggestieformulier in: