Sytze de Vries

In 1985 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie. Omdat in die tijd de banen niet voor het oprapen lagen, besloot ik in 1987 een eigen praktijk te starten. Tot een aantal jaar geleden combineerde ik dit met een baan in een verpleeghuis in Gouda. Deze combinatie was perfect, omdat ik enerzijds het werken met oudere mensen erg leuk vind en anderzijds de acute klachten in de praktijk ook graag behandel. 

Sinds 1992 heb ik mij gespecialiseerd als manueel therapeut.  Deze specialisatie biedt mij de specifieke manuele vaardigheden om stoornissen van het houdings- en bewegingsapparaat en de gezondheidsproblemen en beperkingen in het dagelijks leven die hiermee samenhangen beter te diagnosticeren en te behandelen.

Inmiddels is de praktijk sterk gegroeid en werken we met een groep fijne collega’s.

Ik vind het mooi om met een patiënt te werken aan een samen opgesteld doel. Daarnaast vind ik het belangrijk mensen te stimuleren meer te bewegen.

Samen met ons team doen wij regelmatig mee aan sportevenementen, zoals de Goudse Singelloop. Zelf heb ik jaren fanatiek gevolleybald. Nu loop ik hard, speel ik tennis en ben ik tijdens mijn vakanties graag in de bergen om te wandelen of te skiën.  

SPECIALISATIES

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Manueel Therapeut
  • Medische Fitness
  • Dry Needling
  • Medical Taping Concept

BIG: 19035412204